Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

FI JVA Kirsikkamäen Rebekka

Rebekka eli tuttavien kesken Rebe on ajolinjainen koira josta jo pikkupentuna huomattiin sen kiinnostus verijälkeä kohtaan. Siksi sitä ei tarkoituksellisesti viety ajohommiin vaan keskityttiin ensisijaisesti verijälkityöskentelyn harjoitteluun. Mejä-kokeet aloitettiin 1-vuotiaana ja ensimmäisenä kesänä se sai AVO-luokan ykköset ja siirtyi voittajaluokkaan. Syksyllä jatkettiin VOI-luokan jälkien harjoittelua ja seuraavana keväänä Reben 2-vuotispäivänä se sai ensimmäisen VOI ykkösensä. Kohtuullisen nopeasti ja varmuuden lisääntyessä Rebe sai tarvittavat tulokset ja valioitui FI JVA. Sen kanssa on jäljestetty aidoissa tilanteissa menestyksekkäästi, viimeksi 2 viikkoa ennen ensimmäistä synnytystään.

Mejä-kauden jälkeen Rebe päästettiin myös ajohommiin joissa se osoitti lupaavia taitoja ja se uskallettiin ilmoittaa myös kokeisiin. Ensimmäisestä kokeesta tuli kolmonen ja toisesta jo hyvä ykkönen. Lupaava koekausi päättyi juoksun alkamiseen josta Rebe astutettiin.

Näyttelyissä paras tulos on KÄY ERI SA.

TSMK:n kiertopalkinto MEJÄ AVO-luokan paras Rebelle myönnettiin vuonna 2012

Rebe on luonteeltaan vilkas, ystävällinen ja  tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. 

 

 

 

© Kuvien ja tekstin kopiointi ilman lupaa on kielletty. All Rights Reserved. ©                      kirsikkamaen(at)gmail.com

©2019 Rebekka | Kirsikkamäen kennel - suntuubi.com